НОВИНИ

На Вінниччині агрпопідприємці врятували малу залізничну станцію від закриття

10.08.2020 07:04
5f2d56878d1e8

На початку липня в АТ «Укрзалізниця» збиралися закрити залізничну станцію Сорока в Іллінецькому районі, яка є кінцевою на не електрифікованій одноколійній ділянці. Станція для бізнесу стратегічний об’єкт: поруч елеватор – зерно вантажать і залізницею везуть у порт. Врятували станцію від закриття самі підприємці. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці голова Вінницької обласної державнорї адміністрації Сергій Борзов, пише agronews.ua.

Тоді місцеві підприємці, для яких функціонування станції є важливим, звернулися зі скаргою до голови Вінницької облдержадміністрації Сергія Борзова. Також з проханням втрутитись до посадовця звернувся голова Іллінецької ОТГ. Станом на 6 серпня роботу станції відновили.

«Поїзд пішов! 700 нових шпал і станцію «Сорока» Укрзалізниця відкрила.

2 липня голова Іллінецької ОТГ Володимир Ящук звернувся по допомогу: «Допоможіть! Станцію закривають. Так уже було. Не перший раз Одеська залізниця нас ставить на коліна, а ми підіймаємося… Там шпали гнилі…».

Тоді домовились, що Укрзалізниця станцію не закриває, а місцеві підприємці шукають нові шпали.

Станція для бізнесу стратегічний об’єкт: поруч елеватор – зерно вантажать і залізницею везуть у порт.

Підприємці купили нові шпали. «Вчора ввечері поїзд пішов!» – сьогодні подзвонили з Іллінців», – йдеться в дописі посадовця.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: