НОВИНИ

На Тернопільщині водійка тролейбуса пригощала солодощами за щедрування

20.01.2021 18:43
7308bacb2f0ccd3d

За щедрування в тернопільському тролейбусі №10 пригощали солодощами. Таку акцію започаткувала водійка Оксана Перняк. Жінка розповіла, вгощала цукерками пасажирів за колядки й на Різдво. Про це повідомляє Суспільне, пише agronews.ua.

Оксана Перняк працює водійкою тролейбуса 7 років. Жінка каже, вперше за кермо в хустці сіла на Різдво. Пригощати пасажирів солодощами почала влітку минулого року.

“Колись у мене влітку стояла коробочка з цукерками для своїх. Але сіли двоє діток скраю і я запропонувала їм цукерки. І тепер кожного разу, навіть якщо я не в хустці на маршруті, то в мене вже є діти, які заходять в тролейбус і заглядають в коробку, чи там є цукерки”, – розповіла Перняк.

Пощедрувати в тролейбусі та отримати за це солодощі водійка закликала в соцмережі Facebook. Оголошення про це розмістила на своїй сторінці.

Тернополянки Дарина та Софія Волянські чекали на 10-й тролейбус, щоб доїхати з вулиці Замкової до проспекту Степана Бандери.

“У Фейсбуці мама прочитала, що тут роздають цукерки. А ми любимо щедрувати. От і вирішили собі заробити. Ми ще змалку щедруємо, нас так у сім’ї заведено. Ми в селі щедрували, колядували”, – каже Дарина Волянська.

Оксана Перняк розповіла, таким чином вирішила урізноманітнити життя собі та пасажирам, адже заходять в той тролейбус, нічого не бачать і нічого не чують. Коли заїжджаю на зупинку, вони починають посміхатися, приходять, просять зробити селфі.

Наступну акцію для пасажирів, каже Оксана Перняк, готує на Великдень.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: