НОВИНИ

На Тернопільщині китайська компанія побудує завод з перероблення кукурудзи

25.01.2021 15:19
vesd-226

В Тернопільській ОДА відбулася зустріч з представниками китайської компанії Fufeng Group, щодо побудови на території області заводу з перероблення кукурудзи. У зв’язку з розвитком і розширенням групи Fufeng, компанія вирішила створити виробничу базу в Європі та Північній Америці. Україну розглядають, як один з перспективних регіонів для розміщення європейської бази. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної державної адміністрації, пише agronews.ua.

Продукція буде в основному експортуватися в ЄС, в той час, певна частина буде реалізовуватися на внутрішньому ринку.

«В разі погодження співпраці інвестиції зі сторони китайської фірми в будівництво підприємства з перероблення кукурудзи будуть становити 200 млн дол. США. Якщо справи підуть вдало, то через 3 роки компанія планує збільшити інвестиції до 600 млн. USD. Для Тернопільщини це дасть велику кількість робочих місць та розвиток економіки краю», – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Нагадаємо, Тернопільська область вже не один рік має налагоджену співпрацю з Китаєм. У 2017 році укладено Меморандум про співробітництво між Тернопільською обласною державною адміністрацією і Китайською торговою Асоціацією в рамках Міжнародного інвестиційного форуму „Тернопільщина Invest”. 

09 грудня 2017 року в Пекіні в рамках другого засідання членів Палати міжнародної торгівлі Шовкового шляху підписано Меморандум між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Палатою міжнародної торгівлі Шовкового шляху.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: