НОВИНИ

На Тернопільщині виявили фальсифіковану молочну продукцію

28.11.2019 13:46
630_360_1489761989-1559-slivocnoe-maslo

У ході дослідження було встановлено, що досліджувана продукція певних виробників за жирнокислотним складом не відповідає складу молочного жиру. Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області при проведенні планових/позапланових заходів державного нагляду (контролю) у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах області здійснили відбір харчових продуктів (масло, сир, сметана) для вивчення ситуації щодо фальсифікації молочних продуктів.

Станом на 27.11.2019 року спеціалісти Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України у частині досліджених проб виявили невідповідності.

У ході дослідження було встановлено, що досліджувана продукція певних виробників за жирнокислотним складом не відповідає складу молочного жиру.

Державні ветеринарні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області вжили заходи щодо недопущення подальшої реалізації фальсифікованої продукції та притягнення до відповідальності причетних осіб.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: