НОВИНИ

На Тернопільщині місцеві жителі висадили 2 га малини

26.04.2020 17:06
img_5090-1536x1024

Місцеві жителі Олександр Іващук та Іван Іщук, поїздивши на роботу закордон, вирішили розвивати власну справу у рідному селі та на своїх земельних ділянках. Ось так, доклавши чимало зусиль, праці та коштів, їхні дві сім’ї за кілька років обзавелися 2 гектарами малини та стали членами місцевого сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Ягідний лан Шумщини». Про це повідомляє stezha.com, пише agronews.ua.

У сучасному світі з його карколомними ритмом та неочікуваними віражами найбільш цінним є амбітна молодь, яка готова брати відповідальність за розвиток своєї місцевості та своє фінансове благополуччя у свої руки.

Олександр Іващук

Угорську – селу, що входить до складу Шумської громади на Тернопільщині, у цьому контексті дуже пощастило.

Чи це просто доглядати за такими рівненькими ягідними рядами? Чи легко зібрати, а потім реалізувати соковиту малину? Чи приносить їхня щоденна тяжка праця достатній заробіток?

Про це хлопці можуть розповісти багато: про щось кажуть з посмішкою, про щось – з розчаруванням, про щось – з надією. Та найбільш завзято вони готові обговорювати плани на майбутнє. Попри те, що їхня справа кожного дня стикається з різноманітними труднощами (нестабільними цінами на сировину, відсутність достатньої підтримки тощо), Олександр Іващук та Іван Іщук не розчаровуються, адже розуміють перспективність своїх починань.

Чи може бути інакше? Ні, бо, потрапивши в ось такий, створений тяжкою людською працею, малиновий рай, розумієш: ті, хто творять, вірять та наполегливо працюють, завжди досягають високого та бажаного результату.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: