НОВИНИ

На Тернопільщині головний лісничий незаконно рубав дерева поза межами лісгоспу

25.06.2020 18:32
105881-1_large

За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області головному лісничому та інженеру лісового господарства повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, у 2018 році підозрювані відвели для вирубки лісонасаджень землю, що належить сільській раді. Експертиза довела, що дана земельна ділянка не входить в межі лісового господарства. Через службову недбалість посадовців було зрубано 52 дерева, навколишньому природному середовищу завдана шкода на суму понад 300 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: