НОВИНИ

На Сумщині робітники закатували фермера до смерті

29.01.2022 09:09
ba22a499ac45f2467e6887dde2b4ad28d6410a39

Слідчими Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури повідомлено про підозру 27-річному чоловікові та 32-річній жінці за фактом умисного вбивства, катування та зґвалтування потерпілого (п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 127 КК України). Про це повідомляє  npu.gov.ua, пише agronews.ua.

За даними слідства, події відбувались ще у 2019 році. На фермерському господарстві, що розташоване на околиці с. Кам’яне Сумського району, наймані працівники будували стійло для тварин. Після того, як робота була завершена, працівники влаштували застілля. 

Під час розпиття спиртних напоїв між двома з них виник конфлікт через оплату праці. Після цього чоловік та жінка близько п’яти годин утримували потерпілого, сокирою та лопатою наносили йому удари, а також ґвалтували. 

Від отриманих травм 52-річний потерпілий помер. Його труп заховали на території фермерського господарства і лише 9 березня 2020 року тіло людини випадково виявили.

З того часу тривали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події. За результатом слідства вдалось зібрати докази щодо причетності до злочину раніше судимого чоловіка та його спільниці, яка потрапляє в поле зору правоохоронців вперше.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також: Оприлюднено цікаві лоти з оренди земельних ділянок у Prozorro.Продажі.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: