НОВИНИ

На Сумщині незаконно розорали пасовища

21.06.2021 15:19
pasovysko_gazon

У Білопіллі на Сумщині чоловік оголосив голодування біля приміщення міської ради. Таким чином Владислав Алпатов із села Павлівка Білопільської ОТГ вимагає повернення у громадське користування пасовища, яке незаконно розорали. Про це повідомляє Суспільне Суми, пише agronews.ua.

Пана Алпатова підтримують жителі сіл Павлівка, Ободи, Рижівка та Вирки. Вони скаржаться на те, що землю під пасовищами та сіножатями документально винесли за межі села й розорали. Така ж ситуація з паями кількох місцевих жителів, повідомляє Суспільне Суми. Селяни наголошують на численних порушеннях законодавства.

Владислав Алпатов не планує припиняти голодування і йти від приміщення Білопільської міської ради доки туди не приїде президент або його представник.

Нагадаємо, протести селян проти незаконного розорення пасовищ тривають уже кілька тижнів. 7 червня жителі села Павлівка перекривали центральну вулицю Білопілля. Тоді речник Нацполіції області повідомив, що наразі через порушення земельного законодавства відкрите кримінальне провадження за статтею “Самовільне заняття земельної ділянки”.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: