НОВИНИ

На ринок виходить вітамінне пиво

12.01.2022 18:29
Beer toast

Всесвітньо відомий бренд Corona запускає Sunbrew 0,0% – перше в світі безалкогольне пиво з вітаміном D. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

Sunbrew дебютує в Канаді цього місяця, пізніше цього року з’явиться у Великобританії, а потім на інших ключових ринках Європи, Південної Америки та Азії.

Інноваційне пиво ​​містить 30% добової норми вітаміну D (відповідно до канадських рекомендацій), і містить 60 калорій на порцію 330 мл. 

Sunbrew виготовляється шляхом вилучення спирту з Corona Extra, а потім змішування безалкогольного пива з вітаміном D і натуральними ароматизаторами.

«Як бренд, який народився на пляжі, Corona в усьому, що ми робимо, тяжіє до природи. Ми віримо, що на вулиці люди найліпше розслабляються. Поніжитися на сонці – одна з речей, які люди найбільше люблять на природі, і бренд Corona завжди впроваджує інновації, щоб нагадувати їм про це відчуття», – сказав Феліпе Амбра, глобальний віце-президент Corona.

Використання вітаміну D в процесі пивоваріння означало подолання численних проблем, додав Бред Вівер, глобальний віце-президент з інноваційних досліджень і розробок AB InBev.

«Це було нелегко, оскільки вітамін D чутливий до кисню та світла і важкорозчинний у воді. Але завдяки постійним інвестиціям в інновації, дослідження та розробки, наша команда змогла створити єдине у світі безалкогольне пиво з вітаміном D, що надає унікальні можливості на ринку», – додав він.

Щоб підтримати запуск Sunbrew 0,0%, Corona готує креативну кампанію, яка відобразить насолоду від «Sunshine, Anytime»: знята на незайманому пляжі в Коста-Ріці, щоб відобразити життя на свіжому повітрі та енергію сонця.

Читайте також: В Україні з’явиться нова аграрна виставка AGRO KHARKIV.



Перегляди: 9
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: