НОВИНИ

На ринку з’явилися три абсолютно нові види органічних салатів

05.05.2021 17:30
Bragasaladsedited

Травень – салатний місяць, і Braga Fresh представляє три нові преміальні набори салатів від Josie’s Organics: лимонна трава, сільський помідор та весняна рум’яна. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

«Команда Braga зосередилася на створенні трьох дуже різних органічних салатних наборах за допомогою унікальних компонентів, таких як фенхель та нові сорти бебі грін, які є більш хрусткими», – сказала Корі Тугле, віце-президент з маркетингу та розробки продуктів.

Набір салатів з лимонних трав Josie’s Organics – це суміш  салатів,  бебі руколи, фенхелю, сиру Пармезан та сухариків із заправою з лимонних трав. «Кріп – це унікальний компонент для набору салатних наборів, який надає салату споживчий смак і шарувату текстуру», – сказала Тугле.

Набір салатів від Josie’s Organics Rustic Tomato містить п’ять компонентів, окрім салатної зелені, включаючи сир пармезан, хрустку цибулю, часникові грінки, смажену квасолю гарбанзо та соус  з в’ялених помідорів. «З п’ятьма компонентами набору, салат з органічних сільських помідорів смакує як повноцінний обід», – сказала Тугле.

Весняний рум’янець від Josie’s Organics містить весняну суміш, цукатів, волоських горіхів, сиру фета, сушеної журавлини та заправи із червоного вина. «Наша органічна весняна рум’яна має солодший, легший смак із універсальною привабливістю», – сказала Тугле.

Всі три набори органічних салатів у продажу вже зараз.

Нагадаємо, що українська зелень перетворилася на рідкісний товар.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: