НОВИНИ

На ринку з’явилися малинові жуйки-антистрес з коноплею

15.02.2022 18:00
71bd4d2e0a684faf21df1dce6075a081-quality_70Xresize_crop_1Xallow_enlarge_0Xw_1200Xh_643

Жуйки мають подвійну дію – з одного боку, вони природним і безпечним способом максимально розслабляють і піднімають сонливість, з іншого – допомагають досягти найкращих результатів для підняття настрою. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

«Ми розробили цей продукт для фокусування на рецепторі CB2 та стимулювання ендоканабіноїдної реакції для розслаблення та сну, – говорить Річ Барнс, генеральний директор і засновник Slumber. – Формула є технічно інноваційною, а комбінація тетрагідроканабінолу (CBN) та Delta-9 THC максимізує реакцію рецепторів».

Жуйки містять менше 3,29 мг (менше 3%) CBN, що робить продукт легальним для продажу у всіх 50 штатах.

Протягом останніх двох років Slumber залишався лідером галузі у поширенні канабінолу як природного засобу для сну та потужної альтернативи безрецептурним і рецептурним снодійним засобам. 

Усі продукти Slumber не містять ГМО, створені з веганських інгредієнтів і виробляються в Колорадо.

«Ми роками зосереджувалися на єдиній місії: покращувати щоденне самопочуття, забезпечуючи природний спосіб повноцінного відпочинку. Ми усвідомлюємо потребу в якісному сні, який має вирішальне значення для нашого фізичного та психічного здоров’я та загального самопочуття. Продукти з CBN спеціально розроблені, щоб допомогти людям максимально розслабитися та відпочити вночі, і щоб завтрашній день був кращим», – зазначили в компанії.

Читайте також: Українські птахівники згортають виробництво.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: