НОВИНИ

На ринку з’явилися канабісовмісні закуски

04.02.2022 18:00
chto-budet-esli-kurit-natoshhak_magaz420_bongi_trubky_bablery_grinders__vsyo-dlya-samokrutok_cbd

Американська компанія Casa Verde, яка виробляє солодкі та солоні снеки з додаванням марихуани під маркою TSUMo Snacks, зібрала 4 млн доларів інвестицій. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

“Цей капітал буде використано, щоб розширити асортимент продукції TSUMo, оскільки бренд продовжує задовольняти потребу в диференційованих продуктах у секторі, де переважають пропозиції, орієнтовані на солодке”, — зазначає Йоні Меєр, партнер Casa Verde.

Раніше найбільш поширеною продукцією, виготовленою з додаванням конопель, були шоколадки. Здебільшого це було пов’язано з тим, що продукт має зв’язувальні інгредієнти, які полегшують включення канабісу в рецепт. Нова технологія американського стартапу полегшила створення різних варіацій страв з додаванням канабісу для споживачів, які віддають перевагу чомусь без великої кількості цукру, пише greenmarketreport.com.

Дебютна лінія закусок із низьким вмістом по 10 мг ТГК (тетрагідроканабінол — головний психоактивний компонент канабісу) у пакеті пропонує п’ять варіацій снеків. Це чипси та сирні снеки з різними смаками.

З моменту офіційного запуску бренду у вересні 2021 року успіх компанії вимагав розширення присутності на роздрібному ринку та доступності. Спочатку продукція TSUMo була доступна лише в окремих аптеках Лос-Анджелеса. Тепер снеки з канабісом також можна купити в Каліфорнії.

Минулого року в США з’явився ще один новий продукт з канабісом. Його виготовленням займатиметься американський виробник морозива Emack & Bolio’s спільно з компанією, що спеціалізується на постачанні марихуани – MariMed. Продукт виготовляють шляхом вливання концентратів компанії MariMed в один з основних інгредієнтів морозива перед заморожуванням.

Читайте також: Як успішно купити чи орендувати землю: безкоштовне навчання для учасників аукціонів.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: