НОВИНИ

На ринку України з’явився фарш із штучного м’яса

05.10.2020 12:32
unnamed-e1601653901708

Американська компанія-виробник рослинних замінників м’яса Beyond Meat збільшує свою присутність на ринку України. Зокрема, розширюється асортимент продукції, який пропонують для веганів, вегетаріанців та людей, які люблять гастрономічні експерименти. З минулого року українські споживачі можуть придбати котлети для бургерів та ковбаски від Beyond Meat. Тепер до лінійки рослинних замінників м’яса додався фарш. Про це повідомляє meat-inform, пише agronews.ua.

“Рослинний фарш Beyond Mince – нова розробка американської компанії Beyond Meat. До його складу входить суміш білку, отриманого з гороху, машу та рису. Всі компоненти виключно рослинного походження. До того ж у складі відсутні антибіотики, гормони, соя, глютен та будь-які ГМО”, – повідомляє ексклюзивний дистриб’ютор Beyond Meat в Україні – ТОВ “Вест Мілз”.

Виробники наголошують, що при створенні цього продукту жодна тварина не постраждала.

“Проте смак, запах та текстуру складно відрізнити від стандартного яловичого фаршу. Навіть процес приготування ідентичний: жаримо на середньому чи високому вогні 5-8 хвилин”, – підкреслюють у повідомленні.

Наразі продукція Beyond Meat реалізується у понад 300 магазинах та ресторанах України. Вартість нового продукту, фаршу, складе близько 330 гривень за 300 грамів.

Нагадаємо, українські науковці створили рослинне м’ясо, смак якого не відрізняється від натурального.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: