НОВИНИ

На Рівненщині перекинулася вантажівка з арештованою соєю

19.10.2021 17:04
22859_v-sevastopole-v-dtp-pogib-48--840x500

Смертельна аварія сталася на трасі Київ-Чоп: в Рівненській області перекинулася вантажівка, яка перевозила арештовану поліцією сою. Про це повідомляє ТСН, пише agronews.ua.

Потрощена вантажівка, знесений відбійник: траса Київ-Чоп у селі Антопіль повністю встелена соєю. Вантажівка їхала в напрямку із Рівного, але раптом її по дорозі почало хитати. Водій не впорався із керуванням і ваговоз перекинувся – так попередньо кажуть у поліції. Потому вантажівка сунула дорогою ще метрів 20 – поки не протаранила відбійник.

“Водія затисло в кабіні відбійником. За допомогою гідравлічного інструмента ми дістали потерпілого, передали медикам швидкої допомоги”, – розповів помічник начальника зміни з питань оперативного реагування ДСНС Василь Капітанюк. Утім, лікарі лише констатували смерть.

Правоохоронці розповідають: колона з десяти вантажівок перевозила врожай, на який поліція наклала арешт в межах одного з кримінальних проваджень.
Одразу після аварії в напрямку Києва на трасі Київ-Чоп був повністю заблокований. За деякий час машини пустил. Утім, рух був ускладнений. Автівки їдуть близько 20 кілометрів на годину, а подекуди і зовсім змушені зупинятися.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження і нині з’ясовують, чому саме ваговоз перекинувся.

Нагадаємо, що Стало відомо, коли в Україну прийде бабине літо.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: