НОВИНИ

На Рівненщині фермер вирвав дитину із зубів пса

06.12.2021 17:04
121_d_850

На Рівненщині чоловік врятував восьмирічного хлопчика, на якого напав собака. Про це стало відомо з Facebook, де батько хлопчика написав пост вдячності. Він повідомив, що у сина покусана рука, з ним все добре. Фермер, який відігнав тварину від дитини, розповів, як це було, пише agronews.ua.

Собака напав на хлопчика у селі Лючин, коли той ліпив сніжки. Про це повідомив батько дитини Аркадій Хорошун. Він написав, що тварина пошматувала хлопцю руки. Могло бути гірше, але місцевий фермер вирвав дитину з зубів пса, – зазначив чоловік.

Як розповів Суспільному керівник фермерського господарства Сергій Климчук, інцидент трапився, коли він повертався з Новомалина.

“Я їхав машиною, дивлюсь, собака біля дитини й дитина собі якби крутиться, грається. Потім звернув увагу на вираз обличчя, що вона плаче. Підбіг, відігнав собаку. Подзвонив бабусі, вона одразу прибігла, а за нею й мама хлопчика”, – розказує Сергій Климчук.

Батько хлопчика Суспільному повідомив, що з сином все добре, він удома.

“Пощастило, що він був одягнений у міцний одяг, тож рани не глибокі. Прокусив одну ручку, а на іншій лише синці. Собака – сусідів. З ними все владнали, вони визнали свою провину, що не вгледіли, як відірвався пес та щодня відвідують Артема. Тож наразі все гаразд”, – каже Аркадій Хорошун.

Читайте також: Озвучено закупівельні ціни на зерно в Україні.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: