НОВИНИ

На Рівненщині спіймали перевізника нелегального бурштину

01.09.2020 19:02
d209a81---

За процесуального керівництва Варашського відділу Сарненської місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 240-1 КК України (незаконне перевезення бурштину, законність походження якого не підтверджена відповідними документами). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області, пише agronews.ua.

Так, 30.08.2020 у м. Вараш правоохоронцями було зупинено автомобіль «BMW», яким керував 30-річний місцевий житель. В ході поверхневої перевірки в салоні авто було виявлено два поліетиленових пакети з камінням, схожим на бурштин – сирець, загальною масою близько 5,9кг.

Автомобіль і бурштин вилучено. Вирішується питання про накладення на нього арешту. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводять слідчі СВ Вараського ВП ГУНП в Рівненській області, за процесуального керівництва прокурорів Сарненської місцевої прокуратури.

Санкція ч. 1 ст. 240-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: