НОВИНИ

На Рівненщині контрабандист викинув у болото 60 кг бурштину

16.05.2020 15:09
news_20200515_105950_1589529590

Учора на Рівненщині прикордонники зі співробітниками СБУ припинили спробу незаконного переміщення в Білорусь майже 60 кілограмів «сонячного каміння». Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, пише agronews.ua.

Оперативні співробітники дізналися про можливу спробу контрабанди на ділянці відділу прикордонної служби «Дубровиця». Реалізуючи отриману інформацію правоохоронці виявили чоловіка з рюкзаками, який пробирався до кордону з чималими ношами.

Порушник обрав  важкопрохідний шлях – через болота. Помітивши прикордонників, чоловік не став чекати поки вони наблизяться. Порушник кинув у кущі 3 наплічники та, користуючись особливістю місцевості, втік углиб української території. У покинутих втікачем наплічниках правоохоронці виявили каміння бурштину, загальна вага якого – 58 кілограмів.

У покинутих втікачем наплічниках правоохоронці виявили каміння бурштину, загальна вага якого – 58 кілограмів.

За цим фактом направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення передбаченого статтею 240-1 ККУ «Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину». Покинуте каміння передали в місцевий підрозділ Нацполіції.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: