НОВИНИ

На Рівненщині арештували торговця незаконно добутим бурштином

06.01.2021 12:02
d209a81---

За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури видвинуто обвинувальний акт по обвинуваченню 30-річного жителя Сарненщини за незаконне придбання, зберігання та перевезення бурштину, законність якого не підтверджується відповідними документами, скеровано до Рівненського районного суду для розгляду. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обоасної прокуратури, пише agronews.ua.

Досудовим розслідуванням, яке проводилось слідчими Рівненського РВП Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області, під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури встановлено, що мешканець Сарненського району незаконно придбав, а в подальшому зберігав бурштин, загальною масою майже 32 кг, ринковою вартістю понад 17 тис. грн., до моменту вилучення його працівниками поліції з його автомобіля поблизу с. Корнин, Рівненського району.

Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: