НОВИНИ

На Прикарпатті поліцейські провели обшуки на території лісових господарств

17.03.2021 13:30
87_main

Через незаконну рубку, яка завдала державі збитків на понад мільйон гривень, правоохоронці провели десяток санкціонованих обшуків в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності, що у Косівському районі. У результаті обшуків поліцейські виявили і вилучили документацію, яка засвідчує ймовірні порушення у сфері лісового господарства. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області на своїй сторінці у Фейсбук, пише agronews.ua.

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України слідчі слідчого відділу розслідувань особливо важливих злочинів ГУНП в області, співробітники управління стратегічних розслідувань із залученням спецпідрозділу “КОРД” провели обшуки в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності в Косівському районі. Всі обшуки проведені за ухвалою суду і під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

У результаті правоохоронці виявили та вилучили документи та предмети, які свідчать про можливу злочинну діяльність за минулий і поточний роки, а саме: журнали звітності, чорнові записки та наряди і заяви на відпуск деревини, лісорубні квитки і додатки до них. Також проведеним оглядом вилучено виявлені лісоматеріали і обладнання до них. У подальшому заплановано ряд експертиз, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на Тернопільщині громада втратила лісів на 150 млн грн.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: