АГРОРЕГІОНИ

На Полтавщині виробник крафтових соусів на грантові кошти придбав нове обладнання

16.12.2024 16:21
На Полтавщині виробник крафтових соусів на грантові кошти придбав нове обладнання

Усе почалося з родинного бізнесу Микити Саєнка, де він працював кухарем на виробництві соусів за франшизою. Щоденна робота з різними смаками та інгредієнтами поступово переросла у справжню пристрасть. Микита дедалі глибше занурювався у кулінарне мистецтво, експериментував і зрозумів, що в Україні бракує натуральних преміум-соусів. Це стало поштовхом до створення власного бренду — Try It. Про це повідомляє Мінекономіки, пише agronews.ua.

Читай нас також у Viber та Telegram.

Від ідеї до запуску минуло пів року. За цей час команда працювала над ідеальними рецептами, відбирала найкращі локальні фермерські продукти та вдосконалювала технології. Кожен соус пройшов безліч дегустацій, перш ніж став саме таким, яким його уявляв Микита.

Сьогодні в асортименті Try It — 9 авторських соусів: Чілі-ожина, Часниковий айолі, Горіховий соус, Песто, Барбекю, Чимічурі, Тайський соус, Соус із печених овочів і Теріякі. Кожен із них має свою унікальну історію та смак, здатний стати чудовим доповненням до будь-якої страви.

«Аби прочитати й зрозуміти склад нашого продукту, вам не потрібно досконало знати хімію, як у випадку з більшістю продуктів мас-маркету. Усе зрозуміло, натурально й смачно», — розповідає підприємець.

Щоб відповідати міжнародним стандартам якості, бренд отримав сертифікацію ISO за нормами HACCP, що підтверджує високу якість продукції та дотримання найсуворіших стандартів виробництва.

Важливим кроком у розвитку стало отримання гранту від програми «Власна Справа». Завдяки цьому вдалося придбати сучасний варильний комплекс, який дозволив масштабувати виробництво та планувати створення окремої лінії для сегмента HoReCa.

Попереду — розширення асортименту, нові смакові експерименти та ще більше задоволених клієнтів.

Перегляди: 5


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: