НОВИНИ

На Полтавщині облави на рабалок-браконьєрів

13.04.2020 07:32
f1

Мобільні патрулі поліції з рибоохоронцями на Полтавщині викрили чотирьох порушників нерестової заборони. Серед вилученого у рибалок — понад 1200 метрів риболовецьких сіток, три гумових човни та риби різних видів на суму понад 30,5 тисяч гривень, повідомляє poltava.to. Про це пише agronews.ua.

Як повідомили у водній поліції Кременчуцького відділу поліції, одного із порушників виявили сьогодні, близько 6-ї ранку, неподалік села Кагамлик Глобинського району. На Кагамлицькій затоці Кременчуцького водосховища 32-річний рибалка за допомогою заборонених риболовецьких снастей виловив близько 65 кілограмів риби на суму понад 11,5 тисяч гривень.

Іншого порушника викрили о пів на першу ночі, поблизу селища Градизьк Глобинського району. 47-річний чоловік лісковими сітками виловив на Кременчуцькому водосховищі понад 20 кілограмів риби на суму більш ніж на 10 тисяч гривень.

А в Горішніх Плавнях патруль рибоохорони на гарячому впіймав місцевого жителя. На території кооперативу, неподалік мосту, чоловік сіткою виловив близько 14,5 кг.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: