НОВИНИ

На Полтавщині закрили пункт приймання молока через порушення, бруд та цвіль

30.09.2020 13:02
412499_1

У Мигрородському районі на Полтавщині закрили пункт приймання молока через порушення: бруд, цвіль, відсутність документів. Про це повідомляє Головне управляння Держпродспоживслужби у Полтавській області, пише agronews.ua.


Ідеться про молокоприймальний пункт у Великих Сорочинцях Миргородського району. ГО Держпродспоживслужби у Полтавській області виявило низку порушень під час позапланової перевірки Товариства з обмеженою відповідальністю «Агромолтранс».

“25 вересня 2020 року спеціалісти Миргородського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області провели позаплановий захід державного контролю стосовно додержання оператором ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами на молокоприймальному пункті Товариства з обмеженою відповідальністю «Агромолтранс» Миргородського району Полтавської області”, – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки встановлено, що на молокоприймальному пункті допущені порушення вимог чинного законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів при виробництві та обігу харчових продуктів, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР та Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» № 2042-VІІІ, – повідомляють у Держспоживслужбі.

Підприємство, що приймало й охолоджувало молоко, нині припинило діяльність.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: