НОВИНИ

На Полтавщині за землю побилися депутатка та працівники сільради

02.10.2020 15:02
dbe4ef98d38a97c611676bb6aeeb7cf1_XL-20306

Сьогодні, 2 жовтня 2020 року, справжні шекспірівські пристрасті кипіли у с. Коломацькому Полтавського району, де депутатка сільської ради побилася з очільником ОТГ. Про це повідомляє poltava.to.

Інцидент, за словами свідків, трапився близько 9 години ранку у приміщенні Коломацької сільради. Депутатка, говорять очевидці, прийшла до будівлі щодо передачі їй у власність 2 га місцевої землі.

“Я попросила у неї надати пакет необхідних для того документів, — розповідає землевпорядниця сільради. — Пані депутатка нічого не принесла, а продовжувала вимагати надати їй землю.

На вмовляння землевпорядниці вирішити питання мирним шляхом, зібравши необхідні документи та передавши їх на розгляд, депутатка не пристала.

Коли ж на шум прийшов голова Коломацької ОТГ Євген Почечун, то дісталося і йому. Зі слів очевидців, депутатка, зі слів землевпорядниці, кинулася на голову та подряпала йому руку й обличчя.

За словами очевидиці події, землевпорядниці, під час сутички впала і почала кричати, що її вбивають. Голова Коломацької ОТГ Євген Почечун викликав наряд поліції. Так само звернулася до правоохоронців і депутатка, яка вважає себе потерпілою.

Правоохоронці прийняли заяви у сторін, тож нині мають вивчити деталі інциденту.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: