НОВИНИ

На Полтавщині керівник відділу Держгеокадастру за хабар обіцяв відібрати землю у підприємця

11.06.2020 19:02
401469

Прокуратура Полтавської області спільно з Нацполіцією та Управлінням стратегічних розслідувань НП України затримали начальника відділу в одному з районів ГУ Держгеокадастру в області під час надання директору товариства частини неправомірної вигоди – 2 тис дол США. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, посадовець запропонував керівнику товариства 8 тис дол США за вирішення питання про вилучення з постійного користування підприємства 84 га землі та подальше отримання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки.

Досудове розслідування триває. Його здійснює слідче управління ГУ Нацполіції в області за процесуального керівництва прокуратури Полтавської області.

Наразі йому повідомлено про підозру у пропозиції або наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України). Також вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині незаконно вирубали ліс на 2 млн грн.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: