НОВИНИ

На Полтавщині через підпал трави сталася пожежа

24.09.2020 14:02
unnamed (10)

У Кременчуці рятувальники загасили пожежу на відкритій території, площею 9 га, під час якої згорів металевий вагончик. Через жарку погоду та швидке розповсюдження вогню довелося задіяти три пожежні машини. Про це повідомила пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області, пише agronews.ua.

До Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на відкритій території на вул. Підводника Коваленка в Автозаводському районі Кременчука. Зайнялася суха рослинність на площі 9 га.

Загалом 11 рятувальників за допомогою трьох пожежних машин локалізували займання о 14:20, а ліквідували — о 14:32. Вогонь знищив суху рослинність на площі 9 га та перекинувся на металевий вагончик. У результаті той згорів, разом із майном в ньому.

Травмованих та загиблих немає. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Як додатково уточнило agronews.ua, напередодні УкрГідрометцентр попередив населення, що 24-25 вересня в Україні, крім більшості районів Чернігівської області, надзвичайний рівень пожежної небезпеки. А у Полтавській області якраз напередодні пожежі працівники ДСНС провели профілактичні бесіди із жителями регіону щодо неприпустимості підпалу сухої трави. Тим не менш підпали сухої трави продовжуються.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: