АГРОФОТО

На околиці Луцька перекинулась фура з цукровими буряками

18.09.2021 15:17
Screenshot_2

У Луцьку на вулиці Дубнівській перекинулась фура, яка перевозила цукрові буряки. У результаті перекидання водій не постраждав, а ось вантажівка отримала механічні ушкодження. Буряки ж висипались із напівпричіпа по проїжджій частині та тротуару. На водія патрульна поліція склала адмінпротоколи за пошкодження дорожніх споруд та порушення правил дорожнього руху. Як повідомила у коментарі ZAXID.NET речниця патрульної поліції Волині Валентина Мельник, пише agronews.ua.

аварія сталась у Луцьку на вулиці Дубнівській зранку в п’ятницю 17 вересня. Фура, яка перевозила цукрові буряки, перекинулась біля Генконсульства Польщі. У результаті овочі висипались по тротуару.

«Патрульні виявили ДТП за участю вантажного автомобіля VOLVO FN-440 з напівпричіпом STAS, який перед початком руху не перевірив технічний стан вантажного автомобіля разом із причіпом перед виїздом, а також перед поворотом ліворуч з вул. Дубнівська на вул. Карпенка-Карого не вибрав безпечну швидкість руху та здійснив наїзд на пішохідне огородження вздовж тротуару, внаслідок чого перекинувся», – повідомила Валентина Мельник.

Водій наїхав на пішохідне огородження вздовж тротуару, через що вантажівка перекинулась, а буряки висипались з напівпричіпа. Фото Андрія Давидюка

Відомо, що постраждалих внаслідок ДТП немає, а вантажівка отримала механічні пошкодження. На водія склали адмінпротокол за ч.1 ст. 139 КУпАП (пошкодження автомобільних доріг, створення перешкод руху). Санкція статті передбачає штраф 340 грн, або ж громадські роботи від 30 до 40 годин. Також на нього склали протокол за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Санкція статті передбачає штраф 340 грн, або ж позбавлення водійських прав до року.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: