ГОЛОВНЕ

На Одещині скоєно напад на депутата-аграрія

08.11.2021 08:33
nozh

Невідомі на околиці Одеси вчинили жорстокий напад на депутата однієї з місцевих рад Херсонської області. Про це повідомляє Головне управління поліції на Одещині, пише agronews.ua.

Зазначається, що зловмисники зупинили автомобіль, в якому їхав потерпілий та його дружина, напали на них та завдали тілесних ушкоджень.

“Чоловік у тяжкому стані в медичній установі, за його життя борються лікарі”, – додають у поліції.

Відкрито провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до злочину. Їм загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Інших подробиць поліція не повідомляє, проте опублікувала фотографії, на яких видно джип Land Cruiser Prado потерпілого, який знаходиться в місці, де немає асфальту. Знімки зроблені у темну пору доби в умовах сильного туману.

Інцидент стався ввечері 5 листопада в районі заводу “Центроліт” на Новомиколаївській дорозі.

Стверджується, що за кермом була дружина депутата. Також видання з’ясувало, що чоловікові розтрощили колінні суглоби. Вказано, що потерпілим є депутат Мирненської селищної ради Скадовського району Херсонської області, який є “великим аграрієм”.

Зазначимо, серед депутатів, обраних до цієї ради за підсумками виборів у жовтні 2020 року, лише один подавав документи як директор аграрної компанії.

Це керівник агропромислового об’єднання “Червоний Чабан” із села Преображенка (до декомунізації у 2016 році – Червоний Чабан) Віктор Дзяткевич.

За даними реєстру юридичних осіб та підприємців, це компанія зі статутним фондом 2,7 млн ​​грн, основним видом її діяльності є вирощування зернових та бобових культур, а також насіння олійних культур.

Також зазначено, що вона займається розведенням великої рогатої худоби, овець та кіз, виробництвом м’ясних продуктів та кормів для тварин.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: