НОВИНИ

На Одещині розпочнуть перевалку зерна

08.01.2019 15:58

Наглядова рада Одеського припортового заводу (ОПЗ, Южне, Одеська обл.) цього тижня розгляне можливість почати перевалку зерна на потужностях підприємства. Про це повідомив перший заступник голови правління Микола Щуріков, передає ukrrudprom.com.

«І сьогодні на потужностях заводу можна, в тому числі, те ж саме зерно перевалювати. Маємо потужності і величезний ресурс для цього. Це дасть можливість задіяти колектив», — сказав він.

За його словами, перевалювати зерно можна було б на базі перевалки карбаміду або використовувати для цієї нової діяльності 3,2 га вільної землі, яка є у підприємства, з можливим будівництвом елеватора в майбутньому.

Микола Щуріков уточнив, що розширене засідання наглядової ради пройде в Києві спільно з профкомом підприємства в зв’язку з критичною ситуацією, що склалася на ОПЗ.

Він зазначив, що основне питання, яке розглядатиметься на ньому — як зберегти хімічне виробництво і колектив, чисельність якого вже скоротилася з 4 тис. до трохи більше 2,8 тис.

«Єдиний орган, який може прийняти рішення про долю заводу, — це наглядова рада», — підкреслив перший заступник голови правління.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: