НОВИНИ

На Одещині поліцейського судитимуть за продаж «дозволів» зберігати спирт

15.02.2021 10:09
habar_1e7bb

До суду направлено обвинувальний акт відносно 40-річного заступника начальника одного із секторів відділу ГУ Національної поліції в Одеській області, який обвинувачується у вимаганні та одержанні службовою особою неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, пише agronews.ua.

Слідчими ТУ ДБР у м. Миколаєві установлено, що посадовець одержав 50 000 гривень за сприяння у не притягненні громадянина до адміністративної відповідальності за перевезення та зберігання спиртовмісної суміші без дозвільної документації.

21 жовтня 2020 року працівник поліції одержав 10 000 гривень за закриття матеріалів перевірки щодо можливого зберігання спирту та фальсифікованої горілки, а також подальшого не реагування на можливі порушення.

12 листопада 2020 року правоохоронець був затриманий слідчими ДБР у смт Нові Білярі після одержання 40 000 гривень за нереагування на перевезення спиртовмісної речовини.

Таким чином обвинуваченому може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Оперативне супроводження здійснювалось УСБУ в Одеській області, за сприяння ДВБ Нацполіціі, а процесуальне керівництво — Одеською обласною прокуратурою.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині депутат за безцінь забрав землі фермерів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: