НОВИНИ

На Одещині чоловік вкрав коня в сусіда, щоб здати його на м’ясо

22.08.2020 18:55
img-20200806-120956-1

Під Одесою чоловік заліз по кобилу на присадибну ділянку сусіда, зняв тварину з цепу, сів на неї та поїхав геть. Не знайшовши худоби, господар одразу зателефонував до поліції. По гарячих слідах правоохоронці  наздогнали вершника за населеним пунктом у полях. Повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області, пише agronews.ua

Чоловік їхав на кобилі навіть без сідла, як професійний конокрад. Його затримали копи

Зловмисник зізнався, що планував продати коня на м’ясо. Фігуранту, який нещодавно відбув покарання за зґвалтування, дізнавачі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження поліцейські скерували до суду.

Згідно з чинним законодавством за даний злочин передбачена відповідальність у вигляді штрафу від однієї до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 54 тисяч гривень) або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: