НОВИНИ

На Миколаївщині на хабарі затримано посадовця Держпродспоживслужби

14.04.2021 18:23
businessman-buying-or-renting-a-product-or-service-giving-dollars-isolated-on-white-the-male-hand-offers-a-bribe_359031-140

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано першого заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора, пише agronews.ua.

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав 2000 дол США від підприємця за безперешкодне здійснення господарської діяльності з реалізації м’ясних продуктів та видачу експлуатаційного дозволу. Його затримано у порядку ст. 208 КПК України після одержання неправомірної вигоди через посередника. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Нацполіції.

Нагадаємо, що на Полтавщині затримали директорів, що вкрали кукурудзу на 55 млн грн.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: