НОВИНИ

На Миколаївщині держпосадовці вкрали заарештований врожай

06.03.2021 09:32
kraja_zerna_2-2752-6876

На Миколаївщині керівники держпідприємства викрали майже 1 тис. тонн зерна, яке було арештоване та передане на  відповідальне зберігання держпідприємству в м. Очаков. Про це повідомляє Магнолія ТВ, пише agronews.ua.

У межах розслідування кримінального провадження на близько 45 т проса та понад 960 т соняшника був накладений арешт, та, відповідно до ухвали суду, вантаж був переданий на відповідальне зберігання держпідприємству в Очакові.

«Проте, арештоване майно було відвантажено зі складів підприємства та вивезено у невідомому напрямку», — йдеться у повідомленні. 

Сформовані групи слідчих провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання керівників зазначеного держпідприємства, у т.ч. в місті Запоріжжі, а також на самому підприємстві в м. Очаків.

«У результаті поліцейські вилучили копії службової документації, які ретельно досліджуватимуться в ході експертиз. Після проведення відповідних слідчих дій прийматимуться подальші процесуальні рішення», — повідомляє видання.

Триває розслідування кримінального провадження. Санкція відповідної статті передбачає покарання від 7 до 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: