НОВИНИ

На Миколаївщині за вихідні дні було ліквідовано кілька підпалів очерету

08.04.2019 19:00

Впродовж вихідних, 6 та 7 квітня, на відкритих територіях Миколаївської області продовжилась тенденція підпалу сухостоїв. Про це свідчать дані Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Так, у суботу, 6 квітня, на річці Інгул в Миколаєві палала пожежа в заростях очерету. Полум’я швидко поширилося і почало загрожувати цілісності господарських будівель, розташованих на березі річки приватного сектора, передає novosti-n.org.

У неділю через необережне поводження з вогнем та ймовірні підпали горіла суха трава, сміття, очерет у Вознесенському районі, місті Миколаєві. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала понад 6 га. Вогнеборцями Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на всі випадки та вчасно ліквідовано пожежі.

Варто зауважити, що у нинішньому році кількість «очеретяних пожеж» на річках навколо Миколаєва обчислюється десятками. Щорічно пожежі в заростях очерету завдають значної шкоди річковий фауні – через них гинуть безліч тварин і птахів.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: