НОВИНИ

На Миколаївщині викрито спробу незаконного переміщення ячменю вартістю майже у 5 млн грн

18.03.2019 16:53

Миколаївською митницею ДФС у взаємодії зі співробітниками Департаменту організації протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії ДФС виявлено спробу незаконного переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару – ячмінь 3-го класу, у кількості 1000 т вартістю 4,6 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Так, українським суб’єктом ЗЕД як підставу для такого переміщення та митного оформлення до Миколаївської митниці ДФС надано документи, які містять неправдиві відомості щодо отримувача вищевказаного товару.

Завдяки проведеній співробітниками Департаменту організації протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії ДФС аналітичній роботі оперативно встановлено, що на момент митного оформлення іноземний контрагент припинив своє існування шляхом розпуску.

За вказаним фактом Миколаївською митницею ДФС складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Тривають процесуальні дії.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: