НОВИНИ

На Миколаївщині у власність громади повернуто зрошувальну систему

28.11.2019 14:28
3029247743bb80f_1000x600

На Миколаївщині у власніть громади повернуто зрошувальу систему вартістю близько 300 тис грн. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури області.

Так, Господарським судом Миколаївської області задоволено позов Вознесенська місцева прокуратура Миколаївської області в інтересах держави до приватного підприємства про повернення територіальній громаді комунального майна – зрошувальної системи вартістю 297 тис грн.

Установлено, що між Новогригорівською сільською радою та приватним підприємством строком на 49 років укладено договір оренди зазначеного майна. Оскільки, відповідачем оренда плата за користування майном не сплачувалась, прокурор звернувся до суду про її стягнення та розірвання договору оренди, який у травні 2019 задоволено повністю.

«Не дивлячись на вказане, недобросовісний орендар вимоги ст. 27 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» щодо повернення територіальній громаді майна – зрошувальної системи не виконав, що мало наслідком звернення місцевої прокуратури з відповідним позовом до суду, який задоволено у повному обсязі», – зазначили в повідомленні.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: