НОВИНИ

На Миколаївщині представники лісництва побились із главою ОТГ

25.03.2019 16:48

У неділю, 24 березня, близько 18:20 у селищі Прибужжя Доманівського району Миколаївської області між родиною сільського голови об’єднаної територіальної громади та групою працівників місцевого лісового господарства стався конфлікт. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївській області.

Попередньо встановлено, що представники місцевого лісництва прибутку в будинок голови ОТГ нібито для врегулювання питання про його перешкоджанні проводити роботи по вирубці насаджень, на які у лісників є всі необхідні дозвільні документи, видані лісовим господарством України. В результаті між сторонами виник словесний конфлікт і бійка, під час якої тілесні ушкодження отримали як голова ОТГ, так і представники лісництва. Також був пошкоджений автомобіль одного з лісників.

Поліцейські опитали учасників інциденту — голову ОТГ, його дружину і брата, з одного боку, і працівників лісгоспу з іншого. На момент з’ясування стосунків обидві сторони конфлікту мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак на пропозицію правоохоронців пройти медичний огляд, відмовилися.

Із заявою про заподіяння тілесних ушкоджень в поліцію звернувся голова територіальної громади і його дружина, про що до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками частини 1 статті 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». Інша сторона від написання відповідних заяв в поліцію відмовилася.

Зараз за даним фактом поліція проводить перевірку, встановлюються всі обставини події. За результатами слідчих дій буде дана правова оцінка діям кожного з учасників бійки, винні особи будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

«Події кваліфіковані за ознаками частини 1 статті 296 КК України «Хуліганство», що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. Призначено проведення ряду експертиз. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює місцева прокуратура. Поліція закликає громадян не порушувати закон і вирішувати всі конфліктні ситуації мирним шляхом і виключно в рамках правового поля», – сказано в повідомленні.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: