НОВИНИ

На Миколаївщині нищать полезахисні смуги

13.03.2020 07:32
1468521426_img_lesopolosa_700_390-700x350


На Миколаївщині продовжують нищити полезахисні лісосмуги. Так, загальний розмір шкоди, завданої державі внаслідок незаконного пошкодження дерев на території одного з районів Миколаївської області оцінено в понад 500 тис. грн. Про це інформує пресслужба Миколаївської державної екологічної інспекції.

За результатами обстеження лісового захисного насадження поблизу села Ганнівка Новобузького р-ну Миколаївської області, проведеного державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища за участі заявника, встановлено факт незаконного пошкодження 154 зеленоростучих дерев. Дерева було спиляно та знищено.

«Оскільки у діях осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 та частиною 4 статті 246 Кримінального Кодексу України, матеріали справи передані до правоохоронних органів», — йдеться в повідомленні.

Загальний розмір шкоди, завданої державі внаслідок незаконного пошкодження дерев на території Софіївської сільської ради Новобузького району Миколаївщини оцінено в понад 539 тис. грн.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: