НОВИНИ

На Миколаївщині невідомі побили охоронців сільгосппідприємства та спалили трактори

14.02.2019 11:51

Вночі, 14 лютого, у селі Костянтинівка Вітовського району було скоєно підпал сільськогосподарської техніки. Про пожежу надійшло повідомлення до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, повідомляє прес-служба відомтсва.

О 03:16 до місця виклику направлені відділення 16 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони «Первомайське». По прибуттю з’ясовано, що вогнем охоплені трактори John Deere 8530, Challеnger 865 C, Horsch Pronto 12 NT. О 03:46 пожежу на площі 25 кв.м. локалізували, 04:03ліквідували, її причина — підпал.

До гасіння залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, Обставини з’ясовували співробітники поліції.

За словами керівника підприємства «Діонісій» Віталія Тарабріна, на якому відбулась подія, окрім підпалу сільгосптехніки також було скоєно напад на місцевих охоронців. Про це він розповів у коментарі інетернет-виданню «Мой город».

Він розповів, що кілька озброєних грабіжників проникли на підприємство і побили двох охоронців. Спершу один охоронець вийшов на вулицю на гавкіт собак, де йому завдали удар прикладом зброї по голові. Другого охоронця побили і зв’язали біля сторожки. Також, за словами Тарабрина, постраждав працівник підприємства.

 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: