ВАЖЛИВО

На майданчику Української універсальної біржі оголосили перші аукціони із продажу землі

12.10.2021 14:02
an_post_11_10_21

Перші лоти із продажу сільськогосподарської землі уже оголошено, пише agronews.ua.

На майданчику Української універсальної біржі ще 8 жовтня допомогли виставити на продаж земельну ділянку в Одеській області. Розташована вона поблизу траси Київ-Одеса. Площа –  8,6 га. Знаходиться біля села Троїцьке Любашівського району. Ділянка – у формі трикутника, сільськогосподарського призначення. 

Проте для нових власників можливе переоформлення і використання її під будівництво промислових і комерційних об’єктів, автозаправок, складів, заводів, автосалонів, гостинно-ресторанного комплексу тощо. Поблизу знаходяться два селища, де є комунікації.

Окрім продажу ділянок представники органів місцевого самоврядування виставлятимуть на аукціони права оренди на сільськогосподарські землі державної та комунальної власності.

Наприклад, кілька таких лотів уже завела Тавричанська сільська рада Херсонської області. При чому площа ділянок досить різна – від 2 га до 19 га.

«Запрошуємо усіх бажаючих на консультації та торги на майданчику Української універсальної біржі. Наші менеджери супроводять у підготовці до аукціону. Хто ж бажає не пропустити цікавий лот у необхідному регіоні, чи торги за конкретну ділянку (за кадастровим номером), підписуйтеся на спеціально створений Телеграм бот з пошуку земельних торгів», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Також експерти майданчика УУБ запрошують учасників земельних торгів на навчальні вебінари, які відбудуться 19 та 20 жовтня о 10.00 год.

Як працювати на земельних торгах та реєструватися на електронному майданчику, які документи потрібно підготувати організаторам для виставлення ділянки на продаж чи оренду, а покупцям та орендарям для участі у торгах, – про все детально 19 жовтня  розкажуть продавцям та представникам органів місцевого самоврядування, 20 жовтня – покупцям та орендарям.

Читайте також: продаж землі на майданчику Української універсальної біржі: які земельні ділянки продають нині.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: