НОВИНИ

На м’ясному ринку лідирує виробництво курятини

19.11.2019 16:26
myaso_kur-e1529527511740-1-1068x678-1


Українські підприємства прискорили темпи виробництва м’яса птиці. Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, у січні-жовтні цього року вітчизняні підприємства реалізували на забій 1 млн 301,9 тис. тонн птиці. Це – на 11,3% більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.

Станом на сьогодні м’ясо птиці займає 69,5% від загального виробництва продукції тваринництва.

Загалом, протягом звітного періоду, українські підприємства реалізували на забій 1 млн 870 тис. тонн сільськогосподарських тварин усіх видів, серед яких 136,8 тис. тонн великої рогатої худоби, 428,7 тис. тонн свиней, 2 тис. тонн овець і кіз та 1 млн 301 тис. тонн птиці свійської.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: