НОВИНИ

Поліцейські Львівщини викрили у хабарництві директора мисливського господарства

05.01.2022 16:01
rodich-deputata-oblradi-stav-direktorom-bereznivsk20190606_3284

Неправомірну вигоду посадовець вимагав за видачу дозвільних документів на здійснення мисливської діяльності у ввірених йому угіддях. Кошти він отримував у два етапи. Про це повідомляє Нацполіція, пише agronews.ua.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями викрили протиправну діяльність директора державного мисливського господарства, який налагодив схему одержання коштів із місцевих жителів за вирішення питання щодо дозвільних документів.

Учора, 4 січня, оперативники затримали директора підприємства під час одержання другого «траншу» у розмірі 500 доларів США. Раніше, у грудні 2021 року, задокументували факт отримання ще 500 доларів США від фізичної особи.

Директора мисливського господарства затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а у службовому кабінеті та за місцем проживання проведено санкціоновані обшуки.

Посадовцю вже повідомлено підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Слідство у кримінальному провадженні здійснює ДБР у м. Львові за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури. 

Читайте також: В Україні з’явиться нова аграрна виставка AGRO KHARKIV.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: