НОВИНИ

На Львівщині запустять підприємство з переробки фруктів вартістю 22 млн грн

07.02.2022 15:29
malina-latifundist-com-1-132872

У Львівській області у Мостиській громаді відкриють парк агропереробки «ФрутБанк», розрахований а локальних фермерів. Про це повідомляє пресслужба Львівської облради, пише agronews.ua.

Повідомляється, що проєкт «Створення парку агропереробки «ФрутБанк» з формування доданої вартості на продукцію малих та середніх виробників Львівщини» реалізовується за кошти держаного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Іншу частину коштів отримано від Львівської обласної ради, Мостиської міської ради та Судововишнянської територіальної громади.

Загальний бюджет проєкту – 22,5 млн грн, з яких кошти обласного бюджету у 2021 році – 5,1 млн грн.

Це перше переробне підприємство комунальної власності, яке вироблятиме високоякісний продукт із доданою вартістю із продукції дрібних локальних виробників – фермерських господарств та особистих селянських господарств», – ідеться у повідомленні.

Повідомляється, що на сьогодні на об’єкті завершені усі загальнобудівельні роботи, закуплена основна частина технологічного обладнання для виробництва джемів та варення, лінія для мийки, чистки та сушки овочів, інфрачервона сушильна камера для виробництва фруктових чипсів та сушки овочів та зелені.

Також закуплений вантажний фургон для перевезення продукції.

Читайте також: У Prozorro.Продажі з’явилися нові цікаві лоти з оренди земельних ділянок.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: