НОВИНИ

На Львівщині кооператив «Як бджола» розпочав виготовлення сушених ягід

20.11.2021 11:07
198919967_1031403800726770_5513620028635916201_n

Виробничий кооператив «Як бджола», який знаходиться у селі Боложинів Буського району Львівської області, розпочав виготовлення продуктів з доданою вартістю – сушених ягід. Зокрема, в асортименті компанії – сушені малина, обліпиха, бузина, суниця альпійська, яблука, терен, ревінь, калина, шипшина та горобина. Повідомляє jagodnik.info, пише agronews.ua.

За словами співзасновника кооперативу Олега Бачинського, компанія планує розширити асортимент ще сушеними гарбузами, морквою і картоплею.

Деяку продукцію, зокрема малину, суницю альпійську та бузину, кооператив вирощуємо самостійно, а іншу – купує в місцевих виробників.

“Наразі ми бачимо перспективу саме в сушінні продукції”, – зазначив Олег Бачинський та додав, – “Останнім часом у нашому регіоні з’явилося близько 5 нових великих підприємств з заморожування, а тих, які займаються сушінням продукції, – ні одного”.

Обладнання для сушіння продукції в кооперативі «Як бджола» оснащене двома сушильними камерами. Максимальна потужність устаткування – близько 8 т свіжих ягід.

“Основний обсяг сушеної продукції, а переважно це оптові партії, ми реалізовуємо на зовнішніх ринках, але плануємо вийти і на ринок України. Цього року зробили поки що лише тестові партії. Наша основна ціль – щоб українці були здоровими, а сушені ягоди, з яких можна зробити чай, – це надзвичайно корисно”, – вважає співзасновник кооперативу Олег Бачинський.

???? Замовити сушені ягоди (вітамінний комплекс) можна в телеграм боті, а також в вайбер боті.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: