НОВИНИ

На Львівщині змія вкусила жінку прямо на подвір’ї

12.08.2020 12:15
PICT0016-2-min

Надзвичайники Львівської області зафіксували ще один випадок укусу змії. Цього разу жертвою плазуна стала 30-річна селянка. Змія вкусила нещасну у ногу. Про це повідомляє lviv.vgorode, пише agronews.ua.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, до Сколівської центральної районної лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано мешканку села Климець Сколівського району, 1980 року народження. Змія вкусила жінку у праву ступню. Нині постраждала перебуває у лікарні.

Раніше на Львівщині змія приповзла на подвір’я та вкусила шестирічну дитину. Інцидент стався у Турківському районі.

Також у Сумах змія повзала по балконах багатоповерхівки.

Через теплі зими в Україні побільшало змій, які інколи мігрують у міста. У той же час, фахівці радять не чипати тварин без потреби. Як правило, змії чують звук кроків на відстані й самі відповзають у безпечне місце. Першою змія не нападає. Вкусити людину вона може захищаючись.

Тож фахівці радять при зустрічі із змією просто переждати, поки вона відповзе, не роблячи різких руків. При прогулянках у лісі взувати високе взуття. При виявленні змії на территорії жилого будинку викликати службу надзвичайних ситуацій.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: