АГРОВІДЕО

На Львівщині сусіди побилися через землю

17.08.2020 12:32
https://agronews.ua/

На Львівщині сусіди побилися через межу, яка проходила між їх дворами. У результаті цього одну жінку медикам довелося госпіталізувати. Про це повідомляє Золочів.нет, пише agronews.ua.

Так, стало відомо, що на Львівщині постійні сварки між сусідами призвели до справжньої бійки. За словами потерпілої нещодавно у неї завалився сарай, після чого вони вирішили відбудувати його на тому ж місці.

Проте цього зробити їм не вдалося, щойно прийшли будівельники сусіди влаштували справжній скандал та почали погрожувати жінці.

“Що ви тут робите? А я кажу, я на вашій стороні нічого не роблю, я роблю на тому самому місці де стояв сарайчик. Його дочка стала загортати всі ями, а він до мене зразу з кулаками, пхнув мене та почав бити по голові, порвав одяг. Вони мене настільки побили, що навіть кров текла на оці гематома”, — розповіла постраждала. 

Зазначимо, що між сусідами вже понад два роки йде війна за межу що проходить між їх дворами, проте вони ніяк не можуть врегулювати цей конфлікт.

Внаслідок сутички жінку забрала швидка до лікарні. На місці працювали поліцейські, по даному факту проводиться перевірка.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: