НОВИНИ

На Львівщині молочний кооператив створює додаткові молокоприймальні пункти

14.08.2020 17:02
Korovye-moloko

У Жовківському р-ні Львівської області планують до кінця 2020 року запустити два молокоприймальні пункти на базі кооперативу СОК «Молокодар», розповів голова кооперативу Богдан Зелений. Про це повідомляє Куркуль, пише agronews.ua.

«Що стосується робочих місць, то плануємо запустити два молокоприймальні пункти в нашому і сусідньому селі та працевлаштувати ще двох приймальників», — розповів він.

Голова кооперативу зазначив, що основною задачею об’єднання є створення робочих місць на селі, а соціальна складова проєкту включає в себе перерахування коштів на соціальні потреби громади.

«Соціальна складова кооперативу включає перерахування частини коштів від виручки на підтримання соціальних цілей нашої громади, наприклад, реалізацію різних ініціатив, проєктів у селах, де ми здійснюємо збір молока. Це навіть може бути підтримка місцевої футбольної команди. Крім того, кооператив є платником податку на загальних умовах. За цей час, враховуючи те, що робота була обмежена, ми сплачували податки», — додав голова.

Нагадаємо, на Одещині фермери через посуху втратили як озимі, так і ярі культури.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: