НОВИНИ

На Львівщині селищний голова відмив 90% коштів на освітлення села

13.03.2020 18:32
svitlo

Прокурором області повідомлено про підозру в.о. селищного голови на Львівщині та керівникам двох підприємств. Вказані особи підозрюються у заволодінні майже 1 млн грн бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем групою осіб в особливо великих розмірах, а також у службовому підробленні. Пише пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

За версією слідства, однією із селищних рад на Львівщині прийнято рішення про виділення майже 1,2 млн грн бюджетних коштів на облаштування у населеному пункті якісного вуличного освітлення із використанням сучасного енергоефективного обладнання. Однак, в.о. селищного голови ймовірно у змові із директорами двох комерційних підприємств, які були залучені до виконання робіт із облаштування освітлення та здійснення технічного нагляду, закупили дешеві китайські вуличні ліхтарі. Їх ціна є у 25 разів нижчою від передбаченої проектно-кошторисними документами. Окрім того, щоб приховати свої дії, вони вірогідно підробили документи.

В такий спосіб було привласнено бюджетні кошти у сумі 954 тис грн, а фактично на проведення робіт витрачено лише 200 тис грн.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: