НОВИНИ

На Львівщині почали вирощувати органічні салати

03.10.2019 17:57
Salaty_Organichni

ТОВ «Перший органічний розсадник», яке спеціалізується на вирощуванні товарних ягід малини (ТМ Organic Garden) розширило асортимент продукції оргінічними салатами. Поки що під зеленні культури відведено 1 га, але наступного року площу розширять у 5 разів. Про це у коментарі AgroTimes розповів засновник і керівник господарства Андрій Калиняк.

В асортименті підприємства листковий зелений салат, червоний, Айсберг, Фрізе, Ромен. Салати висівають конвеєром, орієнтуючись на те, коли планують отримати продукцію.

«Ми вже постачаємо продукцію в супермаркети Львова, і надходить вона до замовників охолодженою до 4–5 °С. Маємо власну камеру охолодження та автомобіль-рефрижератор, в якому можна охолоджувати продукцію прямо на полі», – сказав Андрій Калиняк.

За словами підприємця, працювати із торговельними мережами не просто. Але партнери багато чого прощають, оскільки «Перший органічний розсадник» – перше органічне господарство у регіоні, яке вирощує салати на промисловому рівні.

«Партнери із розумінням ставляться до того, що наша продукція є органічною, потребує особливих умов зберігання та швидкої реалізації», – зауважив Андрій Калиняк.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: