АГРОРЕГІОНИ

На Київщині продають підприємство для переробки агропродукції

03.05.2022 13:00
Zerno

Єдиний майновий комплекс харчового заводу в Миронівці (Київській обл., раніше — молокозавод «Миронівський завод сухого молока») продають за $1,5 млн. Про це повідомляє inventure.com.ua, пише agronews.ua.

Як зазначається, з 2020 року виробництво реконструюється та перепрофілюється у сучасне харчове виробництво з дотриманням усіх норм HACCP та ISO у галузі м’ясопереробки та переробки овочевої продукції.

Комплекс розташований на земельній ділянці, що орендується, площею 3,41 га і складається з головного виробничого корпусу площею 3,82 тис. м2, виробничого цеху (1,92 тис. м2), складу (0,53 тис. м2), складу-гаражу (0,58 тис. м2).

Виробництво оснащене камерою глибокого заморожування об’ємом 200 кубометрів та холодопродуктивністю 72 кВт, холодильним складом обсягом 1,9 тис. кубометрів, основним обладнанням з переробки овочів, коренеплідною та салатною лініями EILLERT продуктивністю до 3 тонн/год кожна.

Актив включає вантажно-розвантажувальне обладнання, харчові контейнери та ящики, візки, столи та інше.

«Найоптимальніше цільове призначення об’єкта: м’ясопереробний комплекс, переробка овочів (зараз налагоджено виробництво овочевих наборів), ягід, фруктів (з урахуванням наявності основного обладнання), а також інші напрями переробки сільгосппродукції та виробництва продуктів харчування», — зазначено в повідомленні InVenture.

Читайте також: Сільське господарство в умовах війни: як залучити фінансування.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: