НОВИНИ

На Київщині фермер задушив підлеглого

24.05.2021 14:00
crime02

Наприкінці листопада 2020 рку до поліції зателефонував 37- річний керівник фермерського підприємства селища Макарів Бучанського району та повідомив, що знайшов на території тіло співробітника. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Київській області, пише agronews.ua.

Чоловік намагався ввести в оману слідство та повідомив, що намагався врятувати працівника у якого стався епілептичний напад., однак чоловік загинув.

Працівники Бучанського районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та слідчих дій і завдяки злагодженій роботі та професіоналізму встановили обставини події. Насправді у той вечір між чоловіками  трапилась сварка, в результаті якої керівник задушив свого підлеглого.

Зловмисник перед тим, як зателефонувати до поліції обрізав дроти камер відеонагляду, сховав відеореєстратор та залякав спіробітника господарства, який випадково став свідком події. Встановлено, що зловмисник раніше вже мав проблеми із законом.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

21 травня суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що посадовця державного екологічного нагляду затримано на хабарі.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: